Upp till bevis

Hej alla! Gillar ni vår blogg? Klicka på bilden och lägg en röst på oss!

Hej alla! Gillar ni vår blogg? Lägg en röst på Symary.com!

Skandinaviens bästa resebloggar ska utses. Det är bokningssajten Travelmarket.se som är arrangör, och avser att ranka sina egna favoriter med hjälp av en jury. Vi har alltså föga chans att vinna, eftersom det fullkomligt kryllar av duktiga resebloggare nuförtiden och de flesta gynnar branschen betydligt mer än vad vi gör. Men, det finns en bonuschans. Läsaromröstningen, folkets pris.

Vi har ju legat ganska lågt på äventyrsfronten på sistone, och istället fokuserat på att skapa en bra vardag. Vi har inte heller ställt upp i några bloggtävlingar på några år. Men med tanke på att vi fortfarande har vad som måste vara världens goaste och mest lojala läsare kanske vi ändå har en chans att vinna. Hoppas det. Hjälp oss knipa förstapriset, så lovar jag att fortsätta att blogga ett tag till 😉

>> Klicka här för att komma till röstningen

12 reaktioner på ”Upp till bevis

  1. Röstar såklart på er! Har följt bloggen sedan ni gav er av på jorden-runt-seglingen. Även om händelserna just nu inte är lika dramatiska så tycker jag som ”bleking” fortfarande det är roligt att följa vad som händer. Ser fram mot fortsättningen!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s