Live från båtmässan

batmassan

Idag är det familjetema på Stora scenen på Göteborgs båtmässa. Vi kommer vara där för att prata om att långsegla med barn och visa bilder från vår världsomsegling. Klockan 18.00 är det dags, på Stora scenen. Föredraget ingår i entrébiljetten till mässan, barn går in gratis! Där lär även finnas en pool med radiostyrda båtar och en surfsimulator som våra smågastar gärna vill titta lite närmare på.

Ni som inte kan vara på plats kan se vårt föredrag live på nätet. Ikväll (9/2) kl 18.00.

>> Livesändning från Båtmässan


Missade du tåget?

Det kommer fler chanser. Vi får den här typen av förfrågningar lite titt som tätt- om vi vill komma och berätta om vår resa. Det gör vi gärna, när vi får in det i livspusslet. Är föredragen öppna för allmänheten, som ikväll, tipsar vi om dem här på sajten. Näst står Svedala, Ronneby, Kungälv (Nordön) och Lomma på tur. Passar inte det kan du ju alltid föreslå för din arbetsgivare, ditt bibliotek eller någon lokal förening att de ska bjuda in oss så kanske vi kan få till något på närmare håll.

>> Läs mer om våra föredrag

9 reaktioner på ”Live från båtmässan

  1. Tack för ett intressant föredrag (tittade på livestreamen). Suget efter äventyr till sjöss blev inte direkt mindre…

    Gilla

  2. Så synd att jag missade chansen, skulle gärna höra ert föredrag vid tillfälle! Inga planer på båtmässan i Stockholm? 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar