Vad händer nu?

Nu börjar det nya livet

Nu börjar det nya livet

VÄSTRA HAMNEN, MALMÖ. Det är många som undrar om vi ska fortsätta blogga nu när vi kommit hem. Och svaret på den frågan är: Ja, jag hoppas det. Om tiden räcker till. För än finns det mycket att berätta. Hur det känns att komma tillbaka igen, när resan är slut och bankkontot tomt. Om svårigheterna att börja om från början, men också de möjligheter som en nystart faktiskt kan innebära. Själv är jag väldig spänd på hur allting ska lösa sig.

Det är så mycket vi inte vet. Var vi ska bo, om vi ska köpa ett litet hus eller en större båt. Hur det ska gå för barnen att gå i en riktig skola, om Ludvig kan finna sig tillrätta på ett kontor igen och vad jag ska hitta på om dagarna. Hur vi kommer uppleva Sverige efter att ha varit borta så länge. Ska rastlösheten rinna till, eller kommer vi tycka det känns skönt att slå oss till ro? Det är sånt jag vill skriva om. Kanske blir det också en och en annan topplista, med höjdpunkter från resan.

24 reaktioner på ”Vad händer nu?

 1. Så härligt att du kommer fortsätta att blogga! Har följt er nästan sedan starten av resan och det känns som en stor förmån att läsa om er familj och era äventyr, oavsett om dessa är till havs eller i hamnen i Malmö.

  Mvh
  Linda

  Gilla

 2. Sluta aldrig blogga! Vad skall vi andra fotölj-seglare göra om vi inte får läsa om allt kul. Ser fram emot boktriologin, Hollywood-manuset, talkshows men kanske främst: Långseglarens kokbok!

  Gilla

 3. Linda,nu ska ni bara ta några månader på er och smälta alla intryck som det ger att vara hemma igen. Allt har sin tid och tid har vi gott om ifall vi inte skyndar 🙂 Du ställer dom frågorna som jag gjorde fast tvärt om när vi stängde lägenheten för sista gången och flyttade till EMM XXIII. Ha is i magen och lita på din intuition så löser allt sig. Och fortsätt för guds skull att blogga.

  Gilla

 4. Jag hoppas du fortsätter berätta om era äventyr, antingen ni upplever dem på land eller till havs. Tycker om ditt sätt att beskriva olika situationer, den är mycket målande. Man sitter bredvid dig och ser och upplever samma som du gör………

  Önskar er lycka till som landkrabbor!

  Gilla

 5. Hoppas verkligen att bloggen fortsätter. Har nu följt Er hela varvet runt. Jag följer givetvis fler bloggar och hoppas att en gång själv komma iväg.
  Info om när TV-programmet sänds mottages med värme.

  M.V.H
  Kaj
  SM5EWE

  Gilla

 6. Hej på er!

  Jag sitter här framför skärmen och tårarna bara rullar ner för mina kinder. Jag har läst varenda ett utav era inlägg, följt er i fyra års tid, lärt känna hela familjen utan att egentligen känna er ett dugg. När jag läst dem senaste inläggen fylls även jag av vemod och bilderna från er hemkomst rörde mig till tårar.

  Jag hoppas verkligen att Du fortsätter att blogga för jag är helt övertygad om att ert nya liv även det kommer vara en resa. Tack för alla fantastiska upplevelser och platser vi fått ta del av dem senaste åren

  Kram!

  Gilla

  • Men kära vän. Inte ska du gråta. Men ja, jag ska försöka fortsätta blogga ett tag så får vi se hur det går. Kanske inte riktigt lika mycket att skriva om här hemma 🙂 /Linda

   Gilla

 7. Vi vill också skicka er de varmaste gratulationer. Ni har verkligen gjort en gigantprestation!! Alla ni fyra!!! Vi är fulla av beundran och hoppas att ni får ett riktigt bra liv även på landbacken!
  Lycka till
  Lasse & erja på Ambika

  Gilla

 8. Välkomna hem till Sverige igen! Det har varit fantastiskt roligt att läsa om era äventyr och upptäckter jorden runt! En otrolig prestation! Kramar Carina Salt

  Gilla

 9. Hej!
  Jag som är mitt i ”det där ekorrhjulet” (jobb, 3 barn och deras otaliga sportaktiviteter, matcher, hus …) har inte hunnit (prioriterat bort) att läsa bloggar. Men så roligt det var ”att komma på” och få en ingivelse att kika in.

  Men jag har hunnit förverkliga drömmen om en bok i alla fall 😉 Du minns kanske mig (rositareser.se) som också deltagit i Travel Blog Awards samtidigt som er.

  Lycka till här hemma i Sverige! Det kommer säkert att bli bra, ni kommer ”landa” och trivas. Eller så hittar ni på något annat 😊

  Bästa hälsningar,
  Rosita

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s