TÄVLING: Vinn en kamera!

Sony's nya kompaktkamera DSC-HX60V har inbyggd Wi-Fi, gps och 30 x optisk zoom.

Tävla om Sony’s nya kompaktkamera DSC-HX60V

TÄVLING: Vi har samlat på oss många snäckor under vår resa runt jorden. Frågan är hur många, vad tror du? Klicka här för en ledtråd. Den som gissar bäst vinner Sony’s nya kompaktkamera DSC-HX60V med inbyggd Wi-Fi, GPS och 30 x optisk zoom.

Så här gör du för att tävla.

 1. Gilla Mary af Rövarhamns sida på Facebook
 2. Dela detta inlägget på din tidslinje på Facebook
 3. Gissa hur många snäckor vi har i vår samling

Skriv antal snäckor nedan, i en kommentar till det här blogginlägget. Närmast vinner. Tävlingen är sponsrad av Sony, och pågår till och med torsdagen den 12 juni 2014. Vinnaren annonseras här på bloggen, och kontaktas på den e-postadress som du anger i samband med din kommentar.

Lycka till!

106 reaktioner på ”TÄVLING: Vinn en kamera!

 1. Synd att jag tillhör föreningen VLF annars hade jag nog försökt mig på en gissning 🙂
  Vad i hela friden är föreningen VLF? Jo, den står för ”Våga lämna Facebook” 😀

  Gilla

 2. Vilken resa ni gjort, härlig läsning 🙂 jag tyckte att min man o jag gjorde en super resa från Vänern till Danmark i vår lilla 30 fots båt 🙂 ingenting mot vad ni gjort.
  Jag gissar på 536 st snäckor

  Gilla

 3. Så fint med alla snäckor. Älskar de…
  De är 647st
  Oj så gott med hummer, och allt från havet e så gott.
  Mia

  Gilla

 4. Oj vilken vacker samling, blir grön av avund! 🙂 Jag tror det kan röra sig om 479 snäckor. Hoppas ni får en fin fortsättning på resan!
  Ida

  Gilla

 5. Hej familjen! Vi tror att det är 362 snäckor. Ha en underbar fortsatt segling mot Svedala:) Varma hälsningar från Karl, Malin, Edith och Arve från Styrsö

  Gilla

 6. Hej! Har ingen Facebook men pratar om er blogg i det vanliga livet istället! Jag vill tacka för en jättespännande berättelse om er dröm och dess förverkligande och gissa på 251 snäckor. Hälsningar, Mikaela

  Gilla

 7. Gillat och delat! Ni har 477 snäckor och ni kommer att behålla var enda en!
  Hälsningar från SY Moana, Limhamn.

  Gilla

 8. Jag tror att ni har samlat 1825 under er långa resa som vi följt med skratt och gråt vid högläsningstunderna. Hälsar Maj i Leksand, (MIn make gissar själv)

  Gilla

 9. Har just gillat er Facebooksida och även delat. Kul att kunna följa er resa även där😃. Jag gissar på att ni har hittat 613 snäckor på er långa resa.

  Gilla

 10. Gillat o delat på FB =). Oj så svårt, ni har ju rätt trångt också ombord..jag tror på 202 stycken. Jag tror att en del är rätt stora och fina som ni har hittat och att ni valt ut dem som är extra fina säkert från alla de platser som ni har besökt. Min kamera flög i backen och gick sönder förra veckan så det behövs en ny =). Vi finns också på FB nu(som restaurang), om ni känner för att gilla. Trevlig resa hem Helena (o Tjoppe men han har ingen FB)

  Gilla

 11. Tror det finns en (snäll) snäckpolis ombord och gissar på 637 stycken.

  Så härligt Linda att få följa er underbara resa!

  Kram Lena

  Gilla

 12. Hoppas ni fått ihop 728 st fina snäckor!
  Gillar de där stora som man kan höra havets brus i. 🙂

  Gilla

 13. Jag gissar faktiskt på att ni har samlat på er noll, dvs 0 snäckor under er resa. Snäckor hör havet till- och det tror jag även att ni tycker 🙂

  Delat på Facebook och gillar 🙂

  Gilla

 14. Många är det ! Gissar på 2010 st ” fina snäckor ” 🙂 kanske blir någon fin över till postmästarmostern 🙂

  Gilla

 15. jag gissar och hoppas så klart det är rätt! 398 stycken!

  gillar och delar – lisette bäcksro

  har suttit och läst gamla inlägg i bloggen veckor i sträck och bara älskar att få följa ert liv på båten. vilken upplevelse ni ger era barn! =)

  Gilla

 16. Hej! Jag är gärna med och tävlar, gissar på 713 st. Gillar och har delat på facebook, liselotte andersson. Mvh Liselotte

  Gilla

 17. Jag gissar på 163 snäckor. Har aldrig tur i spel eller tävling, men deltar jag inte – kan jag ju aldrig vinna, brukar min man alltid påpeka….
  Ha det bäst och njut av sluttampen av er fantastiska resa!

  Gilla

 18. Min flickvän gissade på 500.000 snäckor… Har ni varit ute i land 600 dagar? Borde då bli 800 snäcker per dag… Vill minnas att jag någon gång sagt att ni är lite mer ENERGISKA seglare än jag. Hmmm 🙂

  Gilla

 19. […] Tävlingen är avslutad, och beräkningsingenjören ombord har kommit fram till att vi har 759 snäckor i vår samling. Det är fler än de flesta gissat och närmast ett misslyckande för mig som innehar rollen som snäckkonstapel här på båten. Jag skyller på att vi snart är hemma. […]

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s