I final. I år igen.

Mary af Rövarhamn är en av finalisterna i Travel Blog Awards.

Tjohoo. I final i år igen.

LE MARIN, MARTINIQUE. Medan vi har varit ute till havs har någon haft vänligheten att nominera vår blogg till Bästa Reseblogg i Travel Blog Awards 2013. Och igår upptäckte jag att vi är en av finalisterna. Kul överraskning, särskilt med tanke på att vi inte hade en aning om att tävlingen pågick. Men vi måste naturligtvis försvara vår titel från förra året. Så om någon av er läsare tycker att bloggen fortfarande håller måttet, så blir vi förståss jätteglada för varje röst vi får.

Klicka här för att rösta på Bästa Reseblogg 2013

OBS: Missa inte att kolla din e-post när du har röstat. Man måste bekräfta sin e-postadress för att rösten ska godkännas.

16 reaktioner på ”I final. I år igen.

  1. Det är klart jag har röstat (och bekräftat!) på er fantastiska reseblogg i år igen! Lycka till och tack för fin läsning och vackra bilder.
    Anne

    Gilla

  2. Nu har jag också röstat 🙂
    Och bara så ni vet, vi har flyttat – ligger på den långa bryggan närmast er. Vi ser er på vår styrbords låring.

    Gilla

    • Hallå där borta. Vi såg er akter på väg till jollen för en stund sedan. Skönt att ni får stanna ett tag till. Och 1000 tack för igår. Gott och trevligt. /L

      Gilla

  3. Även jag har röstat.
    Känner igen hur skönt det kan vara med en dusch, som efter en vecka i fjällen med bara 4-gradigt vatten att tvätta sig i.
    På tal om vatten så läste jag av vattenmätaren i villan, en årsförbrukning på148 kubikmeter. Slå det om ni kan 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar