Femton gastar på död mans kista …

När långseglare firar Halloween är temat självskrivet: Piratfest så klart! Det var ett otäckt gäng på femton sjöbusar och pirater som ikväll samlades på stranden vid solnedgången för att dricka kanarisk rom, sjunga sjömansvisor och berätta hiskeliga sjörövarhistorier runt brasan. Och mest skräckinjagande av dem alla var naturligtvis smågastarna från Mary af Rövarhamn.

Kapten Knop

Sjörövar-Fabbe

4 reaktioner på ”Femton gastar på död mans kista …

  1. LOL – vilka underbara ungar ni har! Vi tittar på bilder, filmer och berättar hur ni har det. Arvid har stenkoll på var ni befinner er….. Han tänker ta motorbåten till San Blas. Och Oskar undrar när vi ska flyga till Canada (inte riktigt lika bra koll :))

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s